Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Warner Bros. Games ορίζει νέο επικεφαλής στη Monolith Productions

*
Με ανακοίνωσή της, η Warner Bros. Games όρισε τον David Hewitt ως επικεφαλή και αντιπρόεδρο της Monolith Productions. Στον καινούργιο του ρόλο, θα επιβλέπει την ανάπτυξη των νέων τίτλων και θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική πορεία και το ύφος της ομάδας.

Ο David Hewitt έχει πάνω απο 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο των video games. Προηγουμένως ήταν διευθυντής παραγωγής προϊόντων στην Sony Santa Monica. Έγινε μέλος της ομάδας του PlayStation το 2011 και πέρασε 10 χρόνια εκεί σε διάφορους ρόλους, όπως υπεύθυνος game design, παραγωγός και επιβλέπων παραγωγός.

Επιπλέον έχει εργαστεί και ώς υπεύθυνος designer στην Tantalus Interactive και στην Ratbag Games.

Ο αντιπρόεδρος παραγωγής της Warner Bros. Games, Ben Bell, δήλωσε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα συνεργασία με τον David Hewitt. Επιπλέον πρόσθεσε πως η μεγάλη εμπειρία του στο χώρο των video games και ο ηγετικός ρόλος που είχε σε παιχνίδια που αγαπήθηκαν απο πολύ κόσμο είναι ιδανικός συνδυασμός με τη δυναμική της ομάδας Monolith Productions.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*