Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Warner Bros. ετοίμαζε E3 2020 press conference με νέα Batman Arkham και Harry Potter games

*
Η Warner Bros. είχε προγραμματιστεί για την Ε3 2020 με μια συνέντευξη Τύπου και ανακοινώσεις για τα επόμενα Batman και Harry Potter games, όπως φαίνεται από ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας. Την αποκάλυψη έκανε το Kotaku και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Jason Schreier, στο Los Angeles θα μαθαίναμε περισσότερα για το επόμενο Batman Arkham videogame, ένα νέο Harry Potter videogame (με τίτλο Harry Potter: Magic Awakened), αλλά και το επόμενο project πάνω στο οποίο δουλεύει η Rocksteady. Όπως έχετε ήδη διαβάσει από χθες το πρωί στο Enternity, η E3 2020 ακυρώθηκε, κάτι που προφανώς αλλάζει τα σχέδια και στην Warner Bros. και η οποία θα πρέπει να βρει τρόπο για το πως θα κάνει τις ανακοινώσεις της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Παμε μωρή αρρώστια Rocksteady!!Δωσε νεο σύστημα μάχης να το αντιγράψουν αργότερα και όλοι οι υπόλοιποι :p Batman άχαστο και ας είναι και από το Montreal studio.Σαν Potterhead ανυπομονώ να βγεί επιτέλους ενα αξιόλογο widarding παιχνίδι αλλά φοβάμαι μήπως το γεμίσουν με πολλά βαρετά RPG στοιχεία.Ίδωμεν :D

      P.S.Η WB έχει ανακοινώσει πρόσφατα και μια συνεργασία με την IOI εκτός του Hitman3.Περιμένω κατι δυνατό και από τους Δανούς!!!

*