Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Yumi Yang νέα επικεφαλής στο Santa Monica Studio

*
Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως η Google προσέλαβε την Shannon Studstill για να «τρέξει» το νέο της Studio στην California και η ώρα της Santa Monica Studio να ανακοινώσει την αντικαταστάτριά της ήρθε. Το όνομά της είναι Yumi Yang και θα αναλάβει τις τύχες της Santa Monica Studio, της ιδιαίτερα πετυχημένης ομάδας που μας χάρισε προσφάτως το God of War για το PS4. H Yang ανήκει στην ομάδα του PlayStation για πάνω από 19 χρόνια και είχε προηγουμένως τις θέσεις της Director of Product Development και Staff Technical Project Manager, όπως αναφέρει στο προφίλ της στο LinkedIn. Μάλιστα, συμμετείχε και στην ανάπτυξη του God of War. Με νέα πρόσωπα θα μπει λοιπόν το Santa Monica Studio στην εποχή του PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*