Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H αλυσίδα GAME κλείνει 40 καταστήματα στη Μ. Βρετανία

*
Η αλυσίδα GAME σκοπεύει να κλείσει 40 από τα καταστήματά της στη Μ. Βρετανία, όπως επιβεβαιώθηκε πριν από μερικές ώρες. Μέχρι και τον Οκτώβριο, το GAME αριθμούσε 259 καταστήματα και 21 eSports Arenas στην αγορά της Μ. Βρετανίας και ήδη 13 από αυτά βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν κλείσουν οριστικά τις πόρτες της. Πρόκειται για καταστήματα σε Mansfield, Canterbury, Watford, Glasgow Fort και Leicester. Η αλυσίδα ενημερώνει πλέον και σε άλλα 14 καταστήματα τους επισκέπτες για την άσχημη εξέλιξη και σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν τα σημεία πώλησης σε Derby, Norwich Chapelfield, Lakeside, Bexleyheath και Carmarthen. Μένουν πλέον μερικά ακόμη καταστήματα, τα οποία και θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον. Η αλυσίδα σημειώνει πως αυτές οι εξελίξεις οφείλονται στις αλλαγές που γίνονται στην αγορά του retail τα τελευταία χρόνια και πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό για να χαθούν όσο το δυνατόν λιγότερες θέσεις εργασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*