Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H διάθεση του Star Fox 2 ενθουσίασε ακόμη και τον δημιουργό του

*
Αρκετοί μπορεί να έμειναν έκπληκτοι με την πρόσφατη ανακοίνωση της Nintendo για την κυκλοφορία του SNES Classic Edition -αν και οι περισσότεροι περίμεναν μια τέτοια κίνηση- αυτό όμως που δεν περίμεναν ήταν ότι το Star Fox 2 θα περιλαμβάνεται στη λίστα με τα παιχνίδια. Ο τίτλος δεν κυκλοφόρησε ποτέ για το SNES παρότι είχε ολοκληρωθεί και ήταν έτοιμος, η εταιρεία προτίμησε να τον ακυρώσει και να στρέψει την προσοχή της προς το Star Fox 64. H έκπληξη του δημιουργού του τίτλου, Dylan Cuthbert, ήταν μεγάλη καθώς δεν γνώριζε το γεγονός και μόλις έμαθε πως τελικά το παιχνίδι του θα κυκλοφορήσει, έστω και με μερικά χρόνια καθυστέρηση, ένιωσε ευτυχισμένος και ικανοποιημένος για την προσπάθειά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*