Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HD-2D remakes κλασσικών παιχνιδιών του SNES ένα από τα επόμενα βήματα της Square Enix

*
Επιθυμία της Square Enix είναι η κυκλοφορία νέων HD-2D remakes κλασσικών παιχνιδιών της από την εποχή των 16-bit. Με τον όρο HD-2D η εταιρεία περιγράφει την αισθητική παιχνιδιών όπως το Octopath Traveler και το Triangle Strategy που κυκλοφορούν για το Nintendo Switch. Πρόκειται για την τοποθέτηση χαρακτήρων 2D σε έναν κόσμο 3D, που είναι σχεδιασμένος με τρόπο που δείχνει λες και πρόκειται για την εκδοχή HD ενός τίτλου του SNES. Τα παραπάνω αποτελούν επιθυμία του Yosuka Matsuda, προέδρου της Square Enix και επιβεβαιώθηκαν από μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Triangle Strategy. Στο παραπάνω πλάνο περιλαμβάνεται το remake του Live A Live, που ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του πρόσφατου Nintendo Direct.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*