Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HTC Vive: Γενέθλια, έκπτωση και συνδρομή

*
Με το HTC Vive να συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας στην αγορά, η HTC ετοιμάζει δωράκια για τους καταναλωτές. Για αρχή στις 5 Απριλίου ορίζεται ως “Vive Day” λόγω των “γενεθλίων” της συσκευής και οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν το HTC Vive με έκπτωση 100 δολαρίων, δηλαδή με 699 δολάρια. Σε αυτή την τιμή οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν δωρεάν και το Arcade Saga, μια συλλογή τριών τίτλων με σκοπό να αναδείξουν τις δυνατότητες του HTC Vive. Υπό κανονικές συνθήκες η συλλογή κοστίζει 19,99 δολάρια.



Τέλος έχουμε την ανακοίνωση και του Viveport Subscription, μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας όπου με το κατάλληλο αντίτιμο κάθε μήνα (6,99 δολάρια) θα μπορείτε να επιλέγετε πέντε τίτλους από μια μεγάλη συλλογή για να παίξετε κάθε μήνα. Μπορείτε είτε να κρατήσετε 5 τίτλους της αρεσκείας σας για πάντα ή να τους αλλάζετε κάθε ένα μήνα. Για αρχή υπάρχουν περίπου 50 διαθέσιμοι ενώ υπάρχει πάντα και η δυνατότητα για ένα μήνα δωρεάν πριν βάλετε τελικά το χέρι στην τσέπη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • HTC Vive
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.htcvr.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*