Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers "έσπασαν" το SNES mini

*
Δεν υπήρχε περίπτωση το SNES mini να μην προσελκύσει το ενδιαφέρον των hackers και πλέον, μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, είναι διαθέσιμο το σχετικό workaround για να μπορείτε να το φορτώσετε με επιπλέον παιχνίδια. Εκτός από την κονσόλα, θα χρειαστείτε ένα PC, ένα καλώδιο USB και τον βήμα προς βήμα οδηγό που δημοσιεύει το NeoGAF. Προσοχή όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα τα πράγματα να πάνε στραβά, οπότε εφόσον δεν πρόκειται για μια διαδικασία που φέρει την έγκριση της κατασκευάστριας εταιρείας, η ευθύνη ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι αποκλειστικά δική σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • amianen
    • Όπως και στο NES mini η Nintendo στην ουσία κυκλοφόρισε έναν emulator σε κουτι κονσόλας ο οποίος παίζει τα ROMS που χρόνια τώρα υπάρχουν σε αναρίθμητα ρετρο site. Προφανώς και δεν τους νοιάζει το Hackαρισμα το οποίο είναι πάρα πολυ απλό. Η κονσόλα πουλάει την εμφανιση μόνο. Δε νομίζω να είναι πολλοι εκείνοι που θα γραψουν πολλές ώρες gaming, μάλλον για βιτρίνα παέι.

*