Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Halloween Sales στο PlayStation Store

*
Το Halloween πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, η Sony αποφάσισε να το γιορτάσει με την ανάλογη επισημότητα. Έτσι λοιπόν, οι κάτοχοι PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν σε ψηφιακή μορφή μέσω του PlayStation Store, μια μεγάλη γκάμα από τίτλους που σχετίζονται με το horror genre, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν παιχνίδια και DLC από τις σειρές Resident Evil, Outlast, Metro και The Walking Dead, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα Fallout 4, The Evil Within, Dark Souls III, Mortal Kombat X, Call of Duty Black Ops III Zombie Chronicles και πολλά άλλα. Επιπλέον, στα πλαίσια της προωθητικής ενέργειας Deal of the Week, οι κάτοχοι PlayStation 4 θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το The Witcher 3 και τα add-ons που έχουν κυκλοφορήσει, με εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 60%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*