Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Halo Competitive Series: Gamers for Giving 2015

Το τελευταίο event πριν τους μεγάλους τελικούς της πρώτης σεζόν του Halo Championship Series πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο κρύο Michigan των ΗΠΑ και έτσι το Top 8 έχει πλέον καθοριστεί. Αυτές οι οκτώ ομάδες από την Βόρεια Αμερική, μαζί με μια ομάδα από την Ευρώπη η οποία έλαβε την wildcard, θα συναντηθούν για μια ακόμη φορά αυτή τη σεζόν στη Βοστόνη για το μεγάλο τελικό, στα πλαίσια της δημοφιλούς πλέον έκθεσης PAX East. Μεγάλοι νικητές του Gamers for Giving Michigan 2015 ήταν οι Evil Geniuses, οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν μεγάλη δυσκολία στο να ανακηρυχθούν η καλύτερη ομάδα του Σαββατοκύριακου. Έτσι, οι «Ιδιοφυΐες» έφυγαν πλουσιότεροι κατά $6.000, ενώ έλαβαν και 3000 πόντους HCS.



Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Counter Logic Gaming, όντας το δεύτερο μεγάλο φαβορί πίσω από τους Evil Geniuses. Οι CLG, οι οποίοι δεν φαίνονταν ιδιαίτερα «πεινασμένοι» για μια καλή εμφάνιση στο Gamers for Giving, μιας και είχαν ήδη αρκετούς πόντους HCS από προηγούμενα events, κατάφεραν να κερδίσουν 2000 πόντους, ενώ ενίσχυσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας κατά $3000. Οι OpTic Halo, για ακόμα μια φορά, δεν κατάφεραν να μπουν στη δυάδα, επιδεικνύοντας σημάδια αναδιοργάνωσης, κακής συνεννόησης και ελλιπούς συνεργασίας, ιδιαίτερα στο χάρτη Warlord (Neutral Bomb Assault), μην μπορώντας έτσι να μιμηθούν τις επιτυχίες της ομάδας OpTic στο Call Of Duty (νικητές της πρώτης σεζόν του Advanced Warfare). Αποχώρησαν με 1400 HCS και $1000. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα βρέθηκαν Cloud 9 και Denial, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερη θέση. Από τους Cloud 9 ξεχώρισε οριακά και πάλι ο Ninja, ενώ η ομάδα «σκουπίστηκε» από τους OpTic Halo, παρά το γεγονός ότι τα «Σύννεφα» ήταν στατιστικά η ανώτερη ομάδα. Κάπως έτσι έλαβαν 900 HCS. Οι Denial δεν μπόρεσαν να συνέλθουν μετά την ήττα από τους Evil Geniuses με 1-3, κάτι που τους οδήγησε στο losers bracket. Η ομάδα ενισχύθηκε κατά 450 πόντους HCS.



Την έκτη και τελευταία θέση κατέλαβαν οι Elevate, οι οποίοι μετά από πολλή προσπάθεια και επιμονή κατάφεραν να περάσουν ιστορικές ομάδες όπως οι Str8 Rippin’ (οι οποίοι αποτέλεσαν και τη μεγαλύτερη απογοήτευση του event), κερδίζοντας 400 πόντους HCS, αρκετούς για να τους σώσουν από τα χειρότερα εν όψει των τελικών στην PAX East, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχουν εύκολο έργο στα play-offs. Έτσι, το Top 8 διαμορφώνεται ως εξής:
Evil Geniuses
Counter Logic Gaming
Denial eSports
OpTic Halo
Cloud9
Str8 Rippin
eLevate
Noble Black
Team Vibe (wildcard)

Οι τελικοί θα διεξαχθούν υπό την μορφή play-off, επομένως τα seeds που έχουν καταλάβει οι ομάδες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της τελικής φάσης. Θα δούμε επομένως ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα κάνει δικά της τα $100.000 τον επόμενο μήνα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*