Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Haven: Νέο trailer και ανακοίνωση κυκλοφορίας στο PS5

*
Η Game Bakers δημοσίευσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο game της, Haven, και ταυτόχρονα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RPG και για το PS5. To νέο video παρουσιάζει μια νέα πράσινη περιοχή που δείχνει ακριβώς το πλάνο της ομάδας ανάπτυξης για το νέο της game. Το Haven ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2019 και αναπτύσσεται από την ομάδα που έγινε ιδιαίτερα γνωστή για το Furi. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία από πετυχημένα games, όπως το Devil May Cry. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο τίτλος είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει και για PC (μέσω Steam), PS4, Xbox One (μέσω του Xbox Game Pass) και Nintendo Switch. Περισσότερα για την έκδοση του PS5 θα μάθουμε τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*