Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hervé Gengler (Playground Games): «Δεν αλλάζει τίποτα στα games που ετοιμάζαμε πριν την εξαγορά της Microsoft»

*
Ο Senior Game Designer της Playground Games, Hervé Gengler, έδωσε συνέντευξη και κάποιες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία του αλλά και τα games που ετοίμαζε για άλλες εταιρείες η ομάδα. Όπως τόνισε, η Microsoft τους τόνισε πως δεν θα αλλάξει τίποτα για τις εκδόσεις άλλων κονσολών που ετοιμάζονταν και είχαν κλειστεί από πλευράς συμφωνιών πριν την εξαγορά τους. Μάλιστα, εκπρόσωποι του αμερικανικού κολοσσού σημείωσαν πως αν ένα παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει cross-platform, δεν θα γίνει σε καμία των περιπτώσεων αποκλειστικότητα του Xbox. Όπως σημείωσε ο ίδιος μάλιστα: «Η Microsoft επενδύει στις σχέσεις με τους συνεργάτες της και δεν θέλει να δώσει και λάθος μήνυμα στην κοινότητα πως θα κάνει δικό της ένα game επειδή αγόρασε ένα studio».

Το γενικότερο συμπέρασμα πάντως είναι πως η Microsoft επιτρέπει στα studios της να έχουν κάποια ελευθερία στις αποφάσεις που θα πάρουν για τα games τους και μένει να δούμε πως θα εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω όταν έρθει η ώρα για τα επόμενα μεγάλα games σημαντικών developers που πλέον έχει στην κατοχή της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*