Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hidden Gems Sale στο PlayStation Store

*
Hidden Gems είναι ο τίτλος της νέας προωθητικής ενέργειας της Sony στο PlayStation Store. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 21 Μαΐου 2020, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε με έκπτωση που φτάνει μέχρι και το 80%, παιχνίδια και add-ons για PlayStation 4 που ναι μεν δεν σας γεμίζουν το μάτι αρχικά, όμως πολύ πιθανό να σας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά για αρκετές ώρες.

Μεταξύ άλλων, η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα Control, Unravel Yarny Bundle, Little Nightmares Complete Edition, Life is Strange 2, Pillars of Eternity II: Deadfire - Ultimate Edition, Ghostbusters: The Video Game Remastered, Brothers: a Tale of two Sons, Everybody’s Gone to the Rapture, ABZÛ, Sniper Elite 3, Xenon Racer, Ice Age Scrat's Nutty Adventure!, Patapon 2 Remastered και Race with Ryan. Για τον πλήρη κατάλογο, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*