Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hideo Kojima: «Το Death Stranding θα φέρει κάτι νέο στα open world games»

*
Κατά τη διάρκεια ενός panel στο Tribeca Film Festival, ο Hideo Kojima μίλησε για το Death Stranding και άφησε υποσχέσεις για κάτι νέο στο χώρο των open world games. Ο Kojima βρέθηκε στη σκηνή με τον Norman Reedus και τον Geoff Keighley και τόνισε για άλλη μια φορά πως η σύνδεση μεταξύ των παικτών και των χαρακτήρων είναι το βασικό συστατικό του επερχόμενου τίτλου. Σημείωσε δε πως το Death Stranding θα είναι ένα open world action game που θα φέρει το κάτι νέο στην κατηγορία και θα ξεπερνάει οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το βασικότερο κομμάτι αυτής της καινοτομίας θα παρουσιάζεται μέσα από τη σύνδεση των παικτών με τον κόσμο του παιχνιδιού και τους άλλους χαρακτήρες/παίκτες τριγύρω τους. Όλα αυτά βέβαια, πέραν των solo σκηνικών, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει η εξερεύνηση. Ο Kojima τόνισε ακόμη πως παρά το ότι θέλει οι παίκτες να ζήσουν και να απολαύσουν την ιστορία του παιχνιδιού, θέλει επίσης να τους βάλει να συγκρίνουν και τον κόσμο του παιχνιδιού με τον πραγματικό κόσμο που ζουν. Δεν δίστασε δε να συγκρίνει και ορισμένα σκηνικά της παραγωγής με εκδηλώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή κατά της κρίσης που διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκό έδαφος.



O Norman Reedus από την πλευρά τους τόνισε πως οι παίκτες που θα απολαύσουν το Death Stranding θα συγκινηθούν και θα κλάψουν, καθώς θα περάσουν από έντονη συναισθηματική φόρτιση.  Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει για το PS4 σε ημερομηνία που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*