Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

High speed movement trailer για το The Last Remnant Remastered

*
Square Enix δε λέει να σταματήσει την κυκλοφορία trailers για το επερχόμενο The Last Remnant Remastered. Αυτή τη φορά παρουσιάζεται το high-speed movement feature του παιχνιδιού. Η συγκεκριμένη εκδοση έχει δημιουργηθεί με την Unreal Engine 4, περιλαμβάνει όλο το επιπλέον περιεχόμενο που είχε υπήρχε στην αντίστοιχη έκδοση για PC και προσθέτει στις κινήσεις του πρωταγωνιστή ένα high-speed movement feature. Το The Last Remnant πρωτοκυκλοφόρησε του 2008 για Xbox One και PC. Ενώ η εταιρεία είχε τάξει ότι αυτό θα συνέβαινε και για PlayStation 3, η συγκεκριμένη έκδοση δεν έφτασε ποτέ στα ράφια των καταστημάτων. Το The Last Remnant Remastered θα κυκλοφορήσει ψηφιακά για το PlayStation 4 στις 6 Δεκεμβρίου 2018 και οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να το αναζητήσουν στο PlayStation Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*