Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hints για το Chapter 2: Season 2 του Fortnite

*
Το Fortnite έχει ξεκινήσει τα teasers για τη νέα του season με στοιχεία να εμφανίζονται σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο, στα social media, αλλά και μέσα στο ίδιο το παιχνίδι. Ένα μυστηριώδες διαφημιστικό έχει κάνει την εμφάνισή του σε περιοχές ανά την υφήλιο εμφανίστηκε σε στάση του μετρό στο Sao Paolo πρωτού ακολουθήσουν άλλα παρόμοια σε San Francisco, Μελβούρνη και Παρίσι. Κάθε ένα από αυτά φέρει ένα νούμερο τηλεφώνου που αν το καλέσει κανείς θα ακούσει ένα προ-ηχογραφημένο μύνημα.

Αυτό του Sao Paolo φέρει ένα μύνημα στα Ισπανικά που λέει ότι «οι πράκτορες έχουν ειδοποιηθεί. Η κάρτα πρόσβασης για την κρύπτη έχει αγοραστεί». Στη συνέχεια το Fortnite ενημέρωσε τα social media του ανεβάζοντας μια μαύρη εικόνα και ένα χρυσό χέρι. Όσο για εντός του παιχνιδιού, παίκτες έχουν αρχίσει να παρατηρούν αντικείμενα - όπως καναπέδες, τουαλέτες ή τηλεοράσεις - να γίνονται χρυσά. Όπως και να ‘χει, όλες οι απορίες θα βρουν απάντηση στις 20 Φεβρουαρίου, την ημέρα που ξεκινά το Chapter 2: Season 2 του Fortnite.


Possible leak/teaser found in a metro? (i didnt take this video) from r/FortNiteBR
Fortnite Season 2 Chapter 2 Theory from r/FortNiteBR
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*