Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Housemarque: «Απορρίψαμε προτάσεις μεγάλων εταιρειών πριν καταλήξουμε στο PlayStation»

*
Η Housemarque, ομάδα ανάπτυξης του Returnal και νεότερο μέρος της οικογένειας των PlayStation Studios, φαίνεται πως είχε αρκετές προτάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μιλώντας στο φινλανδικό Yle, ο CEO της εταιρείας, Illari Kuittinen, σημείωσε πως υπήρξαν αρκετές προσφορές για εξαγορά πριν παρθεί η απόφαση για κοινή πορεία με το PlayStation. Ο επικεφαλής της ομάδας ρωτήθηκε για το ποιες εταιρείες ενδιαφέρθηκαν για το studio και απάντησε πως ήρθαν προτάσεις από τους γνωστούς «υπόπτους», εταιρείες δηλαδή από Κίνα, Σουηδία και Αμερική και πως όλη αυτή η διαδικασία έκανε τους πάντες στην Housemarque να αισθανθούν περήφανοι. «Ήταν εμφανές πάντως από τις συζητήσεις μας με τη Sony πως ήθελαν να μας εξαγοράσουν γιατί κάνουμε κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*