Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Humble Bandai Namco Bundle με τίτλους για όλους

Για ακόμα μια φορά έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τίτλους με πολύ μικρό κόστος κάνοντας και καλό χωρίς να το ρίξετε στο γιαλό. Το Humble Bandai Namco Bundle είναι πλέον γεγονός προφέροντας με ότι ποσό εσείς θέλετε τα Pac-Man Championship Edition DX+ All You Can Eat Edition Bundle, Platformies και DeadCore. Αν πληρώσετε παραπάνω από τη μέση προσφορά (που αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 6,21 δολάρια) θα αποκτήσετε και τα Ridge Racer Unbounded Bundle, Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition και Ace Combat Assault Horizon: Enhanced Edition.



Αν τέλος θέλετε να δώσετε το αστρονομικό ποσό των 10 δολαρίων θα λάβετε όλα τα παραπάνω συν το Dark Souls: Prepare To Die Edition. Όλοι οι τίτλοι έρχονται σε μορφή Steam Keys και η προσφορά διαρκεί ακόμα 13 ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*