Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Humble Bundle: Προσφορές σε τίτλους της 2K στο PlayStation

*
Το πρόσφατο Humble Bundle προσφέρει αρκετούς τίτλους της 2K αποκλειστικά για το PlayStation. Το Humble 2K PlayStation Bundle θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 29 Αυγούστου και έχετε τη δυνατότητα με 1 ευρώ να αποκτήσετε τα XCOM: Enemy Unknown Plus (Vita), Civilization Revolution 2 Plus (Vita), The Bureau: XCOM Declassified με όλα τα DLCs (PS3) και το Evolve (PS4). Πληρώνοντας 5,02 ευρώ προσθέτετε στη συλλογή στο PS3 σας τα XCOM: Enemy Within, BioShock, Borderlands, Borderlands 2: Ultimate Edition, Mafia 2 και Spec Ops: The Line, ενώ για το PS4 θα λάβετε ένα Premium Currency για το Battleborn αξίας 9,99 ευρώ. Τέλος, με 17,03 ευρώ θα αποκτήσετε επίσης και το XCOM 2 για PS4.



Να σημειώσουμε πως οι συγκεκριμένες προσφορές διατίθενται μόνο μέσω λογαριασμού στο PSN της Βορείου Αμερικής, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δεύτερο account με άλλο region προκειμένου να επωφεληθείτε των προσφορών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*