Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Humble Bundle με τίτλους της Sierra

Το Humble Bundle αυτή την εβδομάδα προσφέρει για ακόμη μια φορά παιχνίδια της Sierra, όποτε εάν χάσατε την προηγούμενη προσφορά που έγινε προς τα τέλη του καλοκαιριού, ορίστε η ευκαιρία σας. Δίνοντας 0,90 λεπτά του ευρώ αγοράζετε τα Space Quest Collection, Phantasmagoria 1 και 2, Police Quest Collection και το Shiftlings. Δίνοντας τουλάχιστον 9,44 ευρώ έχετε και τα Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, TimeShift, Quest for Glory 1-5 και τα Gabriel Knight 1-3. Με 14,47 ευρώ προσθέτετε στη συλλογή σας και τα Caesar 3 και 4, Geometry Wars 3: Dimensions Evolved, King’s Quest Collection και Velocity 2X. Τέλος, πληρώνοντας 19,30 ευρώ προσθέστε σε όλα τα παραπάνω και το King’s Quest: The Complete Collection. Πατήστε εδώ για να κάνετε τις απαραίτητες αγορές.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*