Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: H Microsoft ξεκινάει δοκιμές του xCloud gaming μέσω 5G στην Νότια Κορέα

*
H Microsoft ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την SK Telecom για να ξεκινήσει τις δοκιμές του xCloud game streaming service μέσω 5G στην Νότια Κορέα. Ο κολοσσός του Redmond ξεκινάει τις δοκιμές με το Project xCloud τον επόμενο μήνα και τα πλεονεκτήματα του 5G σίγουρα θα έχουν να προσφέρουν αρκετά σε όσους μπορούν να τα εκμεταλλευτούν, και σε αυτήν την περίπτωση (όπως πχ. το latency). Κάποιοι πελάτες της SK Telecom θα μπορέσουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία τον επόμενο μήνα μέσω LTE και 5G, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακόμη πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Περισσότερα για την υπηρεσία ίσως μάθουμε στο event της Microsoft για το Surface, στις 2 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Στην παρούσα φάση, η αμερικανική εταιρεία εξετάζει τη βελτίωση των datacenters της, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην υπηρεσία, όταν αυτή ξεκινήσει την κανονική της λειτουργία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*