Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ITTA: Περιπέτεια με ένα κορίτσι, ενα revolver και μια γάτα φάντασμα (trailer)

Ο publisher Armor Games Studios και η developer Glass Revolver ανακοίνωσαν το ITTA. Πρόκειται για ένα boss-rush style bullet-hell adventure game που θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch (eShop) και PC (Steam) στις 22 Απριλίου 2020. Το παιχνίδι σας καλεί να δοκιμάσετε τις αντοχές σας και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε ένα κορίτσι που είναι εξοπλισμένο με το revolver του πατέρα της και καθοδηγείται από μια παράξενη γάτα φάντασμα.

Ξυπνώντας σε ενα κόσμο γεμάτο τέρατα, η Itta διαπιστώνει πως όλα τα μέλη της οικογένειάς της είναι νεκρά. Η μόνη συντροφιά που της έχει απομεινει ένα ένα παραξενο πνεύμα, που παίρνει τη μορφή της γάτας της οικογένειας. Η περιπέτεια που θα βιώσει θα την φέρει κυριολεκτικά πέρα από τα όριά της.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*