Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

In-game event για τα 15 χρόνια του World of Warcraft

*
Διανύουμε το μήνα κατά τον οποίο το World of Warcraft γιορτάζει τα 15 χρόνια ζωής του. Πρόσφατα, στο πλαίσιο του Blizzcon 2019, η Blizzard ανακοίνωσε το expansion Shadowlands. Χάρη στην επέτειο του τίτλου, οι παίκτες που έχασαν τα προηγούμενα expansions θα μπορέσουν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και να ολοκληρώσουν limited time raids από τα προηγούμενα expansion passes (περιλαμβάνονται τα Burning Crusade, Wrath of the Lich King και Cataclysm).

Μέσω των raids αυτών επιστρέφουν κλασικά bosses, τα οποία μπορούν να βρεθούν μέσω Raid Finder (το minimum item level που απαιτείται είναι 380). Όσοι ολοκληρώσουν και τα τρια διαθέσιμα wings θα ξεκλειδώσουν το achievement Memories of Fel, Frost and Fire, το οποίο επιβραβεύει τον παίκτη με το Obsidian Worldbreaker, ένα Black Dragonflight mount εμπνευσμένο από το Deathwing.




Επιπλέον, χάρη στο 15th-anniversary event οι παίκτες αποκτούν πρόσβαση στο Korrak’s Revenge battleground, όπου θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν το achievement Valley of Olde και να αποκτήσουν δύο νέα mounts (Stormpike Battle Ram και Frostwolf Snarler).

Τέλος, υπάρχει και το anniversary gift. Όσοι συνδεθούν με το λογαριασμό τους κατά τη διάρκεια του event θα λάβουν μερικά δωράκια μέσω mail. Αυτά περιλαμβάνουν τα Lil’ Nefarian battle pet, celebration package (χαρίζει experience και reputation buffs καθ’ όλη τη διάρκεια του event), reusable firework (μόνο για όσο διαρκεί το event), ένα αντικείμενο που μεταφέρει τον παίκτη στο Caverns of Time και άλλα που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Το event ξεκινά από τις 6 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 8 Ιανουαρίου του 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*