Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

In-game story quests στο Pokémon Go

*
Όπως διαπίστωσαν οι παίκτες του Pokémon Go, το τελευταίο update πρόσθεσε στο παιχνίδι ένα νέο quest system που αφορά τους ανθρώπινους χαρακτήρες. Αυτό υποστηρίζει multiple quest steps και ήρωες όπως ο καθηγητής Willow θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο. Για πρώτη φορά θα υπάρξουν animations για τους ανθρώπινους χαρακτήρες και τα quests θα απαιτούν από τους παίκτες να πιάσουν Pokémon, να στριφογυρίσουν Pokéstops, να εκκολάψουν αυγά, να ταΐσουν Pokémon στα γυμναστήρια, να κερδίσουν gym battles και γενικά πράγματα που καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του παιχνιδιού. Η ολοκλήρωση των quests θα επιφέρει τις ανάλογες ανταμοιβές. Το update που γίνεται σιγά σιγά διαθέσιμο σε όσους έχουν κατεβάσει το παιχνίδι, έρχεται ένα μήνα αφότου η Niantic ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώτου συντάκτη στα χρονικά της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*