Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ingress Prime: Παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας από την Niantic

*
H Niantic είναι η ομάδα ανάπτυξης του Pokémon GO και ανακοίνωσε την πρώτη προσπάθειά της στο χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας. Το Ingress κυκλοφόρησε το 2012 και σύμφωνα με την εταιρεία, ο τίτλος έχει "κατέβει" περισσότερο από 20 εκατομμύρια φορές, με το νέο του update, Ingress Prime, να προσφέρει νέο story arc, νέα τεχνολογία και νέο interface. Πρόκειται για μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας (AR), παρόμοια με αυτή του Pokémon GO, αν και με περισσότερη έμφαση στο συνεργατικό παιχνίδι. Η ανανεωμένη έκδοση του τίτλου αναμένεται  να κυκλοφορήσει το 2018 για συσκευές iOS και Android, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνοδεύει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*