Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: H Capcom ετοιμάζει το Resident Evil Revelations 3 για το Nintendo Switch

*
Το Resident Evil Revelations 3 ετοιμάζεται από την Capcom για το Nintendo Switch, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται insider που έχει αποδειχτεί αξιόπιστος στα του franchise. Συγκεκριμένα, ο Dusk Golem σημείωσε πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς για την υβριδική κονσόλα της Nintendo θα είναι αυτό που σημειώνεται παραπάνω και το οποίο στα έγγραφα της Capcom που έχουν διαρρεύσει αναφέρεται ως Resident Evil Outrage. Μάλιστα, φαίνεται πως το project θα υποστηριχθεί αρκετά από την ίδια τη Nintendo, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν μιλάμε για αποκλειστικότητα (ολική ή χρονική) ή απλά το Switch θα είναι η βασική πλατφόρμα της επανακυκλοφορίας. Όλα τα παραπάνω παραμένουν φήμες, μέχρι να επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε. Οπότε, κρατήστε τα έτσι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*