Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider αναλύει τι θα περιλαμβάνει η 30η επέτειος για τον Sonic στην αγορά

*
Ο γνωστός insider/leaker Zippo στα θέματα της Nintendo, ανέβασε ένα αναλυτικό κείμενο για το τι έρχεται στη σειρά Sonic στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 30 χρόνια στην αγορά. Ας τα δούμε αναλυτικά τα όσα έρχονται μετά τις ανακοινώσεις για τη σειρά Sonic Prime στο Netflix και τη συνεργασία με τη LEGO για το επίσημο σχετικό set. Σε πρώτη φάση λοιπόν, το voice cast θα αλλάξει αρκετά, αφού μετά τον Roger Craig Smith (Sonic), θα αποχωρήσουν και οι Cindy Robinson (Amy) και Colleen O'Shaughnessey (Tails). Στο σενάριο των παιχνιδιών δεν θα βρίσκονται πλέον οι Graff και Ken Pontac και η SEGA of America αναλαμβάνει τα ηνία του franchise πλέον και τη διαχείρισή του, ενώ το development παραμένει στη Sonic Team Japan.



Η 30η επέτειος του Sonic περιγράφεται από την εταιρεία ως μια νέα σελίδα και νέα εποχή για τον ήρωα και τα games του. Θα δούμε πλέον στροφή και σε 2D και σε 3D games, με επιστροφή κάποιων παλιότερων αγαπημένων, αλλά ο διαχωρισμός θα είναι πλέον σαφής: τα 2D games θα προσφέρουν μόνο 2D gameplay και τα 3D games μόνο 3D gameplay. Φημολογείται ακόμη μια νέα συλλογή Sonic για τον Ιούνιο που θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα τίτλων της σειράς (όχι όμως το Sonic 3). Η κατάσταση με τα Mario & Sonic at the Olympic Games παραμένει θολή λόγω της πανδημίας και της κατάστασης και με τους ίδιους τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένα νέο 2D Sonic game θα έρθει από την Dimps, ενώ στο επόμενο 3D game είναι πιο σύνθετη η κατάσταση. Ο τίτλος θα ετοιμαστεί από μια νέα ομάδα ανάπτυξης, δεν θα προσφέρει τη λειτουργία boost, θα επαναφέρει το spindash και βελτιώσεις για τους χαρακτήρες και θα είναι cross-gen. Η πρώτη εκτίμηση για την κυκλοφορία του είναι μέσα στην εορταστική περίοδο του 2021, αν και δεν θεωρείται απίθανο -από τις μέχρι τώρα πληροφορίες- να πάει και για το 2022. Ο insider σημειώνει ακόμη πως οι ανακοινώσεις θα ξεκινήσουν να γίνονται από τα τέλη Μαρτίου κι έπειτα και ένα πρώτο tease θα γίνει τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*