Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider αναφέρει πως η Rockstar Games ετοιμάζει και GTA IV Remaster

*
Σύμφωνα με insider της βιομηχανίας, η Rockstar Games ετοιμάζει και GTA IV Remaster! Συγκεκριμένα, ο RalphsValve που έχει αποδειχτεί αξιόπιστος στο παρελθόν σε θέματα πληροφοριών εκ των έσω σημείωσε πως η γνωστή ομάδα ανάπτυξης δουλεύει στην επιστροφή του GTA IV σε μορφή Remaster για να πουληθεί ξανά σε μια βελτιωμένη εκδοχή. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ενώ μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition σε κονσόλες παλιάς γενιάς, νέας γενιάς και στο PC, ενώ ολοένα και περισσότερες φήμες εμφανίζονται για το τι επικρατεί στην ανάπτυξη του GTA 6. O insider σημείωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2023 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC, μαζί με το Episodes from Liberty City. Ο τίτλος, ωστόσο, δεν θα εμφανιστεί με υποστήριξη multiplayer, αλλά μόνο με το single-player τμήμα του. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε κάποια επίσημη εξέλιξη για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*