Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider σημειώνει τι συμβαίνει και γιατί θα αργήσει το Resident Evil 8

*
Ο Dusk Golem είναι γνωστός για τις πληροφορίες που έχει εκ των έσω στα projects της Capcom και μίλησε δημόσια για την ανάπτυξη του Resident Evil 8 και τα όσα έχουν συμβεί και θα το κάνουν να καθυστερήσει. Όπως σημειώνει, το Resident Evil 8 δεν θα εμφανιστεί σύντομα, καθώς μια έκδοσή του ήταν σε φάση ανάπτυξης μέχρι και τα τέλη του 2016, ωστόσο «μπήκε τον πάγο» στα τέλη το 2017, καθώς όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εστίασε στα DLC του Resident Evil 7 και του Resident Evil 2 Remake. Η ανάπτυξη του Resident Evil 8 πέρασε σε δεύτερη μοίρα έκτοτε και ξεκίνησε ξανά από την αρχή πριν από 6-7 μήνες. Η «τελική» έκδοση του Resident Evil 8 φαίνεται πως δεν είναι ούτε καν 1 χρόνο σε φάση ανάπτυξης.



Όπως σημειώνει ο Dusk Golem, δεν θα υπάρξουν άλλα Resident Evil Remakes τα επόμενα χρόνια, μετά την κυκλοφορία του Resident Evil 3, ενώ υπάρχουν και άλλα games της Capcom που επανέρχονται σε μορφή reboot στη λογική των Resident Evil 2 και Resident Evil 3, με τη RE Engine. Ένα από αυτά είναι ένα άλλο Resident Evil που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και δεν θα είναι remake. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*