Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insiders μαρτυρούν τις θύρες στο πίσω μέρος του Xbox Series X

*
H AMD παρουσίασε στην συνέντευξη Τύπου της για τη CES 2020 ένα render από το πίσω μέρος του Xbox Series X, που ωστόσο αποδείχτηκε ψεύτικο. Insiders πάντως άρχισα να μαρτυρούν για τις θύρες της κονσόλας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Thurrott, η οποία και σημειώνει πως έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες με αρκετούς ανθρώπους κοντά στο εσωτερικό της Microsoft, αυτήν την στιγμή το σύστημα προχωράει με τα εξής δεδομένα: δύο USB-A ports (SuperSpeed variety), ένα Ethernet Port, μία θύρα HDMI, optical audio και είσοδο για το ρεύμα. Ακόμη, υπάρχει μια ακόμη θύρα που ίσως χρησιμοποιείται για το debugging, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώνει κάποιος 100% αυτήν τη στιγμή. Υπενθυμίζεται πως το Xbox Series X θα έχει και μία USB-A port στο μπροστινό του τμήμα. Δείτε αναλυτικά το πίσω μέρος της κονσόλας, όπως σχεδιάστηκε σε ένα σχετικό γράφημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*