Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Intellivision Amico: Παιχνίδια σε ειδικές εκδόσεις και σε physical μορφή για την κονσόλα

*
Η κονσόλα Amico της Intellivision θα κυκλοφορήσει τελικά με ακόμη περισσότερα παιχνίδια στο λανσάρισμα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Το σύστημα θα διατεθεί με προ-εγκατεστημένα 6 games και συγκεκριμένα τα Intellivision Skiing (sports game), Cornhole (sports game), Farkle (dice game), Astrosmash (shoot ’em up), Shark! Shark! (action game) και ένα party game που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Αρχικά, στο Amico Game Shop (το ηλεκτρονικό κατάστημα της πλατφόρμας) θα υπάρχουν πάνω από 20 έξτρα παιχνίδια σε τιμές από €5.99, ενώ επιβεβαιώθηκε πως 8 από τα παιχνίδια λανσαρίσματος θα κυκλοφορήσουν και σε physical special editions στα καταστήματα έναντι €17.99. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα Evel Knievel, Biplanes, Moon Patrol, Missile Command, Rigid Force Redux Enhanced, Finnigan Fox και Dynablaster. Μένει να μάθουμε περισσότερα όσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμα της κονσόλας, προς το τελευταίο τετράμηνο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*