Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

January Sale για μια ακόμα χρονιά στο PlayStation Store

*
Ο Δεκέμβριος δεν έχει ακόμα τελειώσει, παρόλα αυτά το January Sale επανήλθε για μια ακόμα χρονιά στο PlayStation Store. Η λίστα με τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση (έως 70%) είναι πραγματικά τεράστια, μιας και υπάρχουν περισσότερες από 1000 επιλογές παιχνιδιών και add-ons, κυρίως για PlayStation 4.

Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να προμηθευτείτε σε χαμηλές τιμές νέες κυκλοφορίες όπως τα Star Wars Jedi: Fallen Order, Death Stranding, Borderlands 3, FIFA 20, NBA 2K20, κλασσικά παιχνίδια όπως τα God of War, Assassin's Creed Odyssey, Marvel's Spiderman και βεβαίως δημιουργίες ανεξάρτητων studios όπως τα ABZU, Furi και Yoku's Island Express. Οι προσφορές θα διαρκέσουν έως τις 17 Ιανουαρίου 2020 και αν θέλετε να έχετε πλήρη εικόνα δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*