Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

January Sale στο PlayStation Store

*
Όση καλή θέληση κι αν υπάρχει, είναι δύσκολο έως αδύνατο να απαριθμήσουμε ένα ένα τα 1109 παιχνίδια και add-ons για PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita και PS VR που μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση έως και 60%, μέσω του PS Store, στο πλαίσιο τη προωθητικής ενέργειας January Sale που επανέρχεται για μια ακόμα χρονιά. Οι προσφορές ισχύουν έως 19 Ιανουαρίου 2018 και μεταξύ εκατοντάδων άλλων, περιλαμβάνουν τα Uncharted 4: A Thiefs End και The Lost Legacy, FIFA 18, Assassin's Creed Origins, Call of Duty: WWII, Battlefield 1: Revolution, The Witcher 3: Wild Hunt, Persona 5, Nioh, Watch Dogs 2, Resident Evil 7, Batman Arkham VR, Battlefield 4, Beyond: Two Souls, Bioshock Trilogy, L.A. Noire και SteamWorld Dig. Όπως συνέβη και προηγούμενα έτη, δεν αποκλείεται στην πορεία να υπάρξουν προσθήκες στη σχετική λίστα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*