Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jeff Grubb: «Έτοιμο το Metroid Prime Trilogy του Nintendo Switch, η Nintendo το κρατάει»

*
Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία ανέφερε ο δημοσιογράφος Jeff Grubb στο Giant Bomb Show του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για το Metroid Prime Trilogy στο Nintendo Switch. Ο πολύ καλά πληροφορημένος Grubb, τόνισε πως το παιχνίδι είναι ήδη έτοιμο και απλά η ιαπωνική εταιρεία το κρατάει για να το ρίξει στην αγορά σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Η πληροφορία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει φήμες που ήδη ακούγονται εδώ και αρκετούς μήνες για το project και δεν προκαλούν έκπληξη σε κανέναν. «Το παιχνίδι είναι έτοιμο και η Nintendo το κρατάει. Νομίζω πως είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και η κυκλοφορία του απλά θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Έχει τη δυνατότητα να το κρατάει σε μια άκρη και να περιμένει», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε ακόμη πως ίσως περιμένει να το χρησιμοποιήσει και ως διαφήμιση για το Metroid Prime 4, όταν αυτό θα είναι σε θέση να αποκαλυφθεί πλήρως και να μάθουμε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*