Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: To PlayStation 5 θα έχει περισσότερες αποκλειστικότητες από κάθε άλλη γενιά

*
Σε πρόσφατη συνέντυξή του στο περιοδικό Nikkei, ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan τόνισε ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να σταματήσει τις επενδύσεις της για παροχή αποκλειστικού περιεχομένου στους κατόχους PlayStation 5.

"Σιωπηλά και μεθοδικά έχουμε επενδύσει σε παιχνίδια υψηλής ποιότητας για το PlayStation. Και θα εξασφαλίσουμε ότι η γενιά του PlayStation 5 θα έχει περισσότερο αποκλειστικό hardware από οποιαδήποτε άλλη. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε προβεί σε εξαγορές και συγχωνεύσεις, όπως με την Insomniac Games. Δεν αποκλείουμε την επιλογή αυτή για το μέλλον", είπε ο Ryan.


Σχετικά με τις φωνές ότι η Sony έχει εγκαταλείψει τις ιαπωνικές ρίζες της για να επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο:

"Το PlayStation 5 έχει αρκετό software από Ιάπωνες developers από την αρχή της πορείας του. Προχωρώντας θα θέλαμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με με τους Ιπαώνες developers και να κυκλοφορήσουμε στο PlayStation 5 περιεχόμενο ειδικά για την ιαπωνική αγορά".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*