Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: «Τα first party games μας δεν θα έρθουν σύντομα στο PlayStation Now»

*
Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, σημείωσε πως οι σημαντικοί first party τίτλοι της Sony Interactive Entertainment δεν θα έρθουν σύντομα στο PlayStation Now. «Πρόκειται (το cloud gaming) για μια νέα περιοχή που αλλάζει συνεχώς. Η φύση και η έκταση των first party games μας είναι τέτοια που δεν θεωρώ ότι έχει νόημα να μπουν άμεσα σε μια υπηρεσία σαν το PlayStation Now, καθώς ρίχνουμε το βάρος στην κυκλοφορία τους», σημείωσε χαρακτηριστικά το υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας. Συμπλήρωσε δε πως η κατάσταση σήμερα με το PlayStation Now είναι εντελώς διαφορετική με αυτή που ήταν πριν από ένα χρόνο και σίγουρα θα αλλάξει ξανά στο μέλλον.



Τέλος, μίλησε και για τον Herman Hulst της Guerilla Games που αναλαμβάνει πλέον επικεφαλής στα PlayStation Worldwide Studios, ενώ σημείωσε και πόσο σημαντικός ήταν ο Shuhei Yoshida και το πόσο βοήθησε το PlayStation να πάει μπροστά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*