Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: «Τα πιο σημαντικά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη για το PS5»

*
Ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, μίλησε στο Business Insider Japan και έκανε αρκετές δηλώσεις σχετικά με τα χαρτιά που κρατάει ακόμη κλειστά η εταιρεία για το PS5. Αρχικά, στο ερώτημα για τις ομοιότητες στα λογότυπα των PS4 και PS5, o Jim Ryan δήλωσε πως πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια και μια συνέπεια στο PlayStation brand, έτσι αποφασίστηκε να διατηρηθεί η ίδια γραμμή. «Χρειάζεται να καταλαβαίνει κανείς άμεσα το λογότυπο και να σκέφτεται επιτόπου ότι πρόκειται για το PlayStation», σημείωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε δε πως υπάρχουν πάνω από 100 εκατομμύρια κάτοχοι PS4 και μια μεγάλη κοινότητα που πρέπει να είναι μόνιμα χαρούμενη με το προϊόν. Σε ότι αφορά τη μεταβατική περίοδο από το PS4 στο PS5, η Sony θα συνεχίσει να υποστηρίζει και το τωρινό σύστημα, κάτι που ο Ryan σημείωσε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Επιβεβαίωσε δε αυτό που μπορεί να κατανοήσει ο οποιοσδήποτε, ότι δηλαδή το 2020 θα είναι μια ιδιαίτερα «ζόρικη» χρονιά για τη Sony λόγω των πολλών λανσαρισμάτων.



Μιλώντας για το ίδιο το PS5, ο Jim Ryan τόνισε πως μπορεί οι επεξεργαστές και τα γραφικά να βελτιώνονται, ωστόσο χρειάζονται πολλά παραπάνω. Μίλησε για άλλη μια φορά για τα νέα χαρακτηριστικά της κονσόλας, όπως ο SSD δίσκος, το 3D audio και το haptic feedback στο χειριστήριο. Ειδικά για το τελευταίο δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ακόμη και το Gran Turismo Sport να παίξει κανείς με το χειριστήριο του PlayStation 5, θα ζήσει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία και δεν θα μπορεί ξανά να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προηγούμενο controller».

Ωστόσο, άφησε αρκετές υποσχέσεις αναφέροντας πως τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του PS5 που θα το κάνουν να διαφέρει πολύ από οτιδήποτε άλλο δεν έχουν ανακοινωθεί. Οπότε, αναμένουμε… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*