Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: «Το PS5 είναι συμβατό με το 99% των PS4 games που έχουμε δοκιμάσει»

*
Ο Jim Ryan τοποθετήθηκε με δήλωσή του στην Washington Post σχετικά με το backwards compatibility του PS5 και τα PS4 games. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του PlayStation σημείωσε πως η νέα κονσόλα είναι συμβατή με το 99% των PS4 games που έχει ήδη δοκιμασει η ιαπωνική εταιρεία, ενώ οι συνδρομητές του PS Plus θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη λειτουργία από την πρώτη μέρα, μέσω της υπηρεσίας PlayStation Plus Collection (που θα περιλαμβάνει αρχικά 18 σημαντικά PS4 games). Προς το παρόν πάντως μένει να διασαφηνιστούν αρκετά πράγματα για το πως θα παίζουν τα PS4 games στο PS5. Μέχρι τότε, μένουμε με την παραπάνω δήλωση.



Μάθετε τα πάντα για το PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • ,Όντως δεν αναφέρθηκαν στο αν θα έχουν βελτιώσεις τα παιχνίδια του ps4. Και απ' ότι βλέπω το backwards compatibility θα παίξει αρκετά μεγάλο ρόλο για τον καταναλωτή αυτή τη φορά.

*