Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Πολύ πιθανό να μην βρουν PS5 στο λανσάρισμα όσοι δεν έχουν προπαραγγείλει

*
Σε περίπτωση που δεν έχετε προπαραγγείλει το PlayStation 5, φαίνεται ότι θα μείνετε δίχως νέα κονσόλα την επερχόμενη εορταστική περίοδο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan η ζήτηση για του PS5 είναι τουλάχιστο τεράστια, συμπληρώνοντας ότι η Sony κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να παραχθούν όσο περισσότερα κομμάτια hardware γίνεται μέσα στους επόμενους μήνες. Μάλιστα σημείωσε πως την ημέρα του λανσαρίσματος, το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσουν όλοι να προμηθευτούν το PS5, εφόσον δεν έχουν προπαραγγείλει.

Τέλος, ο Ryan επιβεβαίωσε ότι μέσα σε 12 ώρες έγιναν τόσες προπραγγελίες για το PS5, όσες έγιναν μέσα σε 12 εβδομάδες για το PS4.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*