Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Ριψοκίνδυνη η ανάπτυξη νέων IPs

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Jim Ryan, CEO της Sony Interactive Entertainment, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη νέων IPs, την οποία χαρακτήρισε αρκετά ριψοκίνδυνη. Ο Ryan είπε ότι την γενά του PS4 η εταιρεία επένδυσε πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να γνωρίζει το κοινό. Στο δυναμικό της Sony προστέθηκε η Insomniac Games και σύμφωνα με τον ίδιο συνεχίζεται η δημιουργία υπέροχων παιχνιδιών.

"Το θέμα με τα blockbuster games είναι πως πρέπει να υπάρχει και αντίστοιχη κυκλοφορία του box office. Στις μέρες μας η δημιουργία τους κοστίζει περισσότερο από $100 εκατομμύρια, το να φέρει κάποιος ένα νέο IP στην αγορά είναι κάτι πολύ ριψοκίνδυνο και είναι κάτι που κάναμε τέσσερεις φορές στη γενιά του PS4", είπε ο CEO της Sony.


Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πως σκοπεύει η εταιρεία να διαχειριστεί την ισορροπία ανάμεσα σε νέα και υπάρχοντα, επιτυχημένα IPs, η απάντηση του Ryan ήταν, με απόλυτη προσοχή, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία στο portfolio.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*