Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Τελείως ξεχωριστή εμπειρία το PS5 σε σχεση με το PS4

*
Σε πρόσφατη συνεντευξή του, ο Jim Ryan μίλησε για το PlayStation 5 και με τα όσα ανέφερε έγινε κατανοητό πως, η Sony δεν προτίθεται να ακολουθήσει την τακτική της Microsoft που θέλει να ενοποιήσει τις πλατφόρμες της.

"Πάντα λέγαμε ότι πιστεύουμε στις γενιές. Όταν κάνεις όλο αυτόν τον κόπο να δημιουργήσεις μια νέα κονσόλα, αυτή θα πρέπει να προσφέρει χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που δεν βρίσκει κανείς στις προηγούμενες γενιές. Κατά την άποψή μας, οι εταιρείες θα πρέπει να δημιουργούν παιχνίδια που εκμεταλλεύονται στο έπακρο αυτά τα χαρακτηριστικά. Πιστεύουμε στις γενιές και είτε πρόκειται για το χειριστήριο DualSense, είτε για το 3D audio, είτε για τους πολλαπλούς τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας SSD, θεωρούμε πως έχει έρθει η ώρα να δώσουμε στην κοινότητα του PlayStation κάτι νέο, κάτι διαφορετικό που μπορούν να απολαύσουν μόνο στο PS5", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ryan.


Λογικά, την Πέμπτη 4 Ιουνίου θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με τα πλάνα της Sony για την επόμενη κονσόλα της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*