Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

John Rambo και John McClane οι επόμενοι operators των Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone (trailer)

Μέσω του Season Three Reloaded update για το Call of Duty: Black Ops Cold War, μπαίνουν στη μάχη ο John Rambo και ο John McClane, ως νέοι operators. Επιπλέον θα υπάρχει ένα νέο όπλο melee που θα είναι ένα μπαστούνι του baseball, το πιστόλι AMP63, δύο νέοι χάρτες για το multiplayer mode, ένα νέο main quest για το Zombies Outbreak mode, όπως επίσης τα Rambo and Die Hard twists για τα κλασσικά game modes.

Η κυριότερη από της προσθήκες θεωρείται ότι είναι αυτή του Standoff, ενός χάρτη 6v6 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Black Ops 2. Είναι ένας χάρτης μέτριου μεγέθους με ένα three-lane feel και ένα van που ανατινάζεται. Επίσης, μετά τη θητεία του στο πρώτο μισό της τρίτης σεζόν του Outbreak, ο χάρτης Duga έρχεται στα multi-team modes.




Το νέο game mode έχει τίτλο Die Hardpoint. Οι παίκτες καταλαμβάνουν Hardpoints και σκοτώνουν αντιπάλους, με μία δόση από Cranked. Καταλαμβάνοντας ένα Hardpoint, οι παίκτες αποκτούν speed boost και το χρονόμετρο αρχίζει να μετράει αντίστροφα από τα 30 δευτερόλεπτα. Αν μηδενιστεί τότε ο παίκτης ανατινάζεται.



Την δεύτερη εβδομάδα του Season Three Reloaded θα γίνει η προσθήκη του Rambo Gun Game, με ένα rotation 20 όπλων, όπως το Combat Bow, το War Machine, το RPG-7 και το Death Machine. Νικητής θα είναι ο πρώτος που θα επιτύχει kill με το Ballistic Knife.



Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Treyarch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*