Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας, Collector’s Edition και νέο expansion (trailer)

*
H ώρα της επιστροφής του Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning έφτασε και η THQ Nordic ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας, την Collector’s Edition και ένα νέο expansion. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει λοιπόν στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One με βελτιωμένα γραφικά, αλλαγές στο gameplay και νέο περιεχόμενο. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.



Σε ό,τι αφορά τώρα το νέο περιεχόμενο που έρχεται, οι παίκτες θα υποδεχτούν το 2021 ένα νέο expansion με τίτλο Fatesworn. Πληροφορίες γι’ αυτό θα ακολουθήσουν αργότερα. Αν τώρα ψάχνεστε για τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν, ανακοινώθηκαν τα εξής.

- Η Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Standard Edition θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Σεπτεμβρίου στην τιμή των €39.99.
- Η Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fate Edition θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Σεπτεμβρίου στην τιμή των €54.99 και θα περιλαμβάνει τον τίτλο και το expansion (που θα κυκλοφορήσει το 2021).
- Τέλος, η Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Collector’s Edition θα πωλείται στην τιμή των €109.99, θα κυκλοφορήσει και για τις 3 πλατφόρμες και θα περιλαμβάνει το παρακάτω έξτρα περιεχόμενο: μια Alyn Shir Figurine (20.8cm ύψος x 18cm πλάτος x 14.2cm μήκος), ένα custom Amalur keychain, 5 κομμάτια original in-game artwork, το βραβευμένο game soundtrack (Grant Kirkhope) και ένα υψηλής ποιότητας Collector’s Box.

Δείτε περισσότερα για τη συλλεκτική στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*