Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Koei Tecmo: Πάνω από 3 εκ. οι πωλήσεις του Nioh, η Team Ninja θέλει νέο IP για το PS5

*
Koei Tecmo και Team Ninja ανακοίνωσαν πως οι πωλήσεις του Nioh ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ αναφέρθηκαν και στο μέλλον τους με τα του PS5. Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2017 για PS4 και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς για PC και κατάφερε να πουλήσει (σε physical και digital εκδόσεις) πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Υπενθυμίζεται πως το φράγμα των 2 εκ. αντιτύπων έσπασε τον Μάιο του 2018, ενώ αυτό των 2,5 εκ. αντιτύπων τον Φεβρουάριο του 2019. Το Nioh 2 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου και σε πρόσφατη συνέντευξη των δύο πλευρών αναφέρθηκε πως η Team Ninja θέλει να δημιουργήσει ένα νέο IP για το PS5. O επικεφαλής του studio, Yosuke Hayashi, σημείωσε πως «μια νέα κονσόλα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε δημιουργικό επίπεδο. Δημιουργήσαμε το Nioh για το PS4 και θέλουμε να φτιάξουμε ένα νέο IP για το PS5».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*