Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kojima Productions: Αρνείται τις φήμες για το P.T και τα περί απόλυσης του Hideo Kojima από την Konami

*
H Kojima Productions, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, αρνείται τις πρόσφατες φήμες που δημοσίευσε η γαλλική σελίδα Gameblog για την ανάπτυξη του P.T και την αποχώρηση του Hideo Kojima από την Konami.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανέφερε πως: "αν και δεν δίνει σημασία στις φήμες, το άρθρο από την ιστοσελίδα του Gameblog δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα". Η δήλωση έχει την υπογραφή του Jay Boor, που είναι ο Global Head of Marketing and Communications της Kojima Productions.


Όσον αφορά τις φήμες, το Gameblog στο άρθρο του σημειώνει πως πολλές πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο Hideo Kojima έκλεψε λεφτά από το Metal Gear Solid για να δημιουργήσει το P.T και για αυτό τον έδιωξαν. Επιπλέον, ανέφερε πως κανένας στην Konami δεν ήξερε για το P.T καθώς ο Kojima κρατούσε την ανάπτυξη του μυστική, συμπεριλαμβάνοντας το γεγονός πως το P.T. είναι ένα teaser για το ακυρωμένο Silent Hills project, με τον Guillermo Del Toro και τον Norman Reedus 

Τέλος, στο άρθρο αναφέρεται πως το Metal Gear Survive ήταν ιδέα του Kojima και θα ήταν DLC για το Metal Gear Solid V, στο οποίο οι παίκτες θα πολεμούσαν τέρατα τύπου Godzilla. Για την δημιουργία όλων αυτών (σύμφωνα πάντα με το Gameblog) ο Kojima έφτιαξε μια εικονική εταιρία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*