Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Konami και TiMi Studios φέρνουν το Contra Returns σε συσκευές iOS και Android

Η Konami ανακοίνωσε το Contra Returns, μια νέα προσθήκη στην δημοφιλή σειρά, που έχει αγαπηθεί όσο λίγες. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η TiMi Studios, θυγατρική της Tencent, που έχει επίσης στο βιογραφικό της τα Call of Duty: Mobile και Honor of Kings. Το Contra Returns θα γίνει διαθέσιμο στις 26 Ιουλίου 2021, για συσκευές Android και iOS, μέσω Google Play και Apple Store αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Konami οι παίκτες του Contra Returns θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 200 επίπεδα, με νέα game modes, όπως τα One Live Mode, 1v1 και 3v3. Όπως θα παρακολουθήσετε στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση, το κλασσικό side-scrolling shooter gameplay δίνει και πάλι το "παρών" με ομάδες δύο ατόμων και alien bosses.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*