Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kung-Fu Heroes και Vice: Project Doom στο Nintendo Switch Online (trailer)

*
Η Nintendo ανακοίνωσε την προσθήκη δύο ακόμα τίτλων του NES στο Nintendo Switch Online. Στις 21 Αυγούστου οι παίκτες με ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία θα έχουν πρόσβαση στα Kung-Fu Heroes και Vice: Project Doom. Στο Kung-Fu Heroes τέρατα έχουν απαγάγει την πριγκίπισσα Min-Min, αρπάζοντας ταυτόχρονα και 10 θησαυρούς του κόσμου, με τους Jacky και Lee να επιχειρούν να τη σώσουν και να πάρουν πίσω τα κλοπιμαία.

Στην πορεία θα περάσουν από 8 διαφορετικά κάστρα με διαφορετικά εμπόδια και παγίδες. Στο Vice: Project Doom οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Officer Quinn Hart, μέλος των Vice (ομάδα με undercover detectives), ο οποίος θέλει να πολεμήσει το κακό και να μάθει την αλήθεια. Το παιχνίδι περιλαμβάνει κυνηγητό με αμάξια και mode με 3D rail-shooting stages.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*