Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LA και Minnesota αποκτούν ομάδες για το Call of Duty eSports League

*
Η Activision Blizzard αποκάλυψε τις επόμενες δύο ομάδες για το επερχόμενο Call of Duty eSports League, φτάνοντας στο σύνολο τις 7 (οι New York, Toronto, Paris, Dallas και Atlanta συμπληρώνουν τη λίστα).

Οι νεότερες ομάδες θα αντιπροσωπεύουν τις περιοχές Los Angeles και Minnesota. Η ομάδα του LA ανήκει στο Immortals Gaming Club, τον οργανισμό στον οποίο ανήκουν -μεταξύ άλλων- οι Immortals, OpTic Gaming και Overwatch League Los Angeles Valiant. Από την άλλη, η ομάδα της Minnesota ανήκει στην επενδυτική εταιρεία που ίδρυσαν οι ιδιοκτήτες της Minnesota Vikings, Mark και Zygi Wilf.


Στις αρχές του 2019 η Activision Blizzard ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του τουρνουά σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, κάτι που θα ισχύσει από το επόμενο έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*