Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Afterparty

Η developer Night School Studio δημοσίευσε το launch trailer του Afterparty. Στο παιχνίδι ο Milo και η Lola είναι φίλοι και πεθαμένοι και αντιμετωπίζουν τον ίδιο τον Σατανά σε ένα drinking game ώστε να δραπετεύσουν από την κόλαση και να επιστρέψουν στην Γη.

Το setting του τίτλου είναι το Nowhere, ένα νησί της κόλασης (αν και υπάρχει ολόκληρο network από underground νησιά), όπου οι δύο φίλοι θα παρτάρουν με δαίμονες και θα προσπαθήσουν να τους κάνουν καλή εντύπωση ώστε να φτάσουν στον “big guy”, με κάθε συζήτηση να έχει μεγάλη σημασία στην πρόοδο της ιστορίας, ενώ θα υπάρχουν και pubs όπου θα μπορεί κανείς να παίξει beer pong, να τραγουδήσει σε karaoke και να χορέψει.


To Afterparty θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Epic Games Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*