Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το 11-11: Memories Retold

*
Η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε το 11-11: Memories Retold και παρέα ήρθε το σχετικό launch trailer. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στις 11 Νοεμβρίου 1908, τελευταία ημέρα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Δύο άντρες, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, παλεύουν εν μέσω της σύγκρουσης. Πρόκειται για έναν Καναδό φωτογράφο και ένα Γερμανό που μαθαίνει ότι ο γιός του αγνοείται στο πεδίο της μάχης. Η αισθητική του 11-11: Memories Retold είναι ιδιαίτερη και δεν θα ήταν υπερβολή αν κάποιος παρουσιάζε τα γραφικά του με ελαιογραφίες. Η εξαιρετική αυτή δουλειά έχει γίνει από τις DigixArt Studios και Aardman Animations, με την τελευταία να είναι γνωστή από φιλμ όπως το Early Man και το Shaun the Sheep. Το 11-11: Memories Retold είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*